top of page

Bærende byggesystem velegnet til det nordiske klima.
Fokus på uorganisk materialer,
mere plads i boligen og høj brandmodstand.


Bo mere klimavenligt for mindre.

​Hvorfor vælge at bygge med vores elementer:

 • Mere plads i boligen:

       Ca. 6-7 % mere indvendig plads! F.eks. 180 m² stort hus med vores           elementer giver 9 m² ekstra indvendigt end traditionelt byggeri

 • Lav Co2-udledning:

       PIR isolering i elementerne har Co2- udledningen 50 – 55 gange               mindre end trykfast stenuld og PUR isolering

     

 •  Spar på varmen:

        Meget lav U-værdi - minimal varmeforbrug

        En normal vægkonstruktion jf. BR18 krav skal være 0,14 u-værdi.                        Cantona Wall er 0,11 - 21,4% bedre isoleringsværdi

        En normal tagkonstruktion jf. BR18 krav skal være 0,10 u-værdi.                          Cantona Roof er 0,07 - 30,2% bedre isoleringsværdi

        Energireturn over en 50 årig periode ca. 137 gange!

 • Lav drift og vedligehold - vind, vand, damptæt

 • Sundt indeklima (uorganiske materialer) - ingen fugt og skimmel.

 

 • Byg året rundt i alt slags vind og vejr uden fugt problemer. Kan stå eksponeret ubegrænset

 • Høj brandmostand - REI 60 - Bs1, d0

 • Høj udtræksværdi - ingen raw plugs nødvendig

 • Bedre lysindfald (smal vægkonstruktion)

 • Hurtig opførsel af råhus

 • Klar til alle typer facade beklædninger - kan leveres som systemløsning

 • Om du ønsker 2-plan, ensidig taghældning, funkis eller det klassiske saddeltag, er det muligt med vores byggesystem

IMG_9097.JPG
IMG_2303.jpeg
IMG_9824.JPG

Vores byggesystem er registreret i Nordisk Miljømærkning byggevaredatabase for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

Får mere for pengene

Byg med de klimafokuseret elementer og får mere m2 indvendigt
eller spar penge og byg mindre med det samme indvendige m2.

Når du bygger traditionelt, hus vægge er ca. 410 mm tykke.
Med vores elementer hus vægge er kun 260 mm tykke, hvilket giver meget mere plads indvendigt.​

Hus udvendige m2

240 m2

200 m2

180 m2

160 m2

Hus indvendige m2
Traditionelt

200 m2

167 m2

150 m2

131 m2

Hus indvendige m2
Cantona

213 m2

177 m2

159 m2

138 m2

Ekstra m2

13 m2

10 m2

9 m2

7 m2

Ca. 6-7 % mere indvendig plads
 

læs mere om samarbejdet

Karsten og Morten 3.JPG

Med et nyt samarbejde med Cantona System A/S vil Bülow Huse A/S i fremtiden udelukkende tilbyde  boligbyggeri med fokus på bæredygtighed, der sikrer et sundt indeklima og ikke mindst grøn samvittighed for fremtidige husejere.

Forbrugerne efterspørger i stigende grad bæredygtige løsninger og produkter, og det gælder også indenfor byggeriet. Bülow Huse A/S, der opfører eksklusive, arkitekttegnede boliger på Sjælland, har derfor netop valgt at indgå en samarbejdsaftale med Cantona System A/S, der er specialister i fremstillingen af bæredygtige råhuse.

Lavt CO2 aftryk – stærk miljøprofil

Den miljømæssige fordel ved Cantonas råhuse er ikke til at tage fejl af. Udledningen af CO2 er intet mindre end 50 gange lavere med et råhus fra Cantona end med typiske konstruktioner bestående af trykfast stenuld og beton. ”Bæredygtighed er et vigtigt parameter for Bülow Huse A/S og ikke mindst for vores kunder, der i stigende grad tænker miljø ind i deres nybyggeri. Vi er derfor ekstremt glade for det nye samarbejde, og ser frem til at kunne være med til at sætte nye standarder for fremtidens bæredygtige boligbyggeri”, udtaler indehaver og direktør i Bülow Huse A/S, Karsten Bülow.

Bedre indeklima og mindre vedligehold

De bæredygtige råhuse fra Cantona er ikke kun en fordel for miljøet men også for indeklimaet. Råhusene besidder den unikke egenskab, at de ikke suger fugt, hvilket gør en stor forskel for både indeklimaet og behovet for vedligeholdelse - især i et klima som det danske, hvor luftfugtigheden er høj mange måneder om året. ”Vi ønsker at bygge boliger, hvor mennesker trives og er glade for at bo. Her er indeklimaet af enorm betydning, og med Cantonas råhuse kan vi skabe boliger med et endnu bedre indeklima, end vi allerede leverer i dag, og ikke mindst med et minimalt behov for vedligehold”, understreger Karsten Bülow.

Mere plads at boltre sig på

Råhusene fra Cantona har endnu en håndgribelig fordel, som er væsentlig for kommende boligejere. De fylder bogstavelig talt mindre end andre typiske konstruktioner og byggesystemer, og det betyder, at fremtidige nybyggere helt konkret får mere hus – og mere plads - for pengene. ”Ved at anvende Cantonas råhuse og byggesystemer kan vi i fremtiden tilbyde vores kunder arkitekttegnede, nøglefærdige huse med 10% større nettoareal end hidtil”, fortæller Karsten Bülow.

Et perfekt match

Hos Cantona System A/S er ansvarlig for salg og produktudvikling, Morten W. Stausgaard, også glad for det kommende samarbejde: ”Cantona Byggesystem er som skabt til Bülow Huses eksklusive, arkitekttegnede boliger og bidrager til at give deres stærke koncept endnu mere kant. Bæredygtighed, suverænt indeklima, lavere varmeregning, mere plads og mindre vedligehold er nu fordele som kommende kunder hos Bülow Huse A/S kan se frem til. Hos Cantona System glæder vi os til det fremtidige samarbejde og ser frem til at yde den bedste support.”

For yderligere information kontakt venligst Cantona System A/S, Morten W. Stausgaard, tlf. 98454610 eller
Bülow Huse A/S, Karsten Bülow, tlf. 2244 8020.

11.png
valg at bygge mere bæredygtigt 
bottom of page